← Späť na blog

ONLINE MESAČNÝ PLÁN – AKO NA TO

Zacvič si s nami z pohodlia domova a presuň sa atmosférou do Addiction Clubu 💙

Čo ťa čaká? 

Ak sa práve chystáš objednať si náš mesačný plán na doma, tak si tu správne.

Súčasťou mesačného plánu je sú tréningy, ktoré spolu utvárajú jeden celok, pre udržanie dlhodobého cieľa. Nie je to málo, pretože my chceme progres, a to sa nestane ak by bol každý deň iný tréning. Tréningy máš dostupné 30 dní od zakúpenia. Trénovať môžeš raz do dňa, a to akýkoľvek program, ktorý je zahrnutý v mesačnom pláne. Sme si vedomí, že nie každý má príležitosť trénovať v konkrétnom čase, preto si tréning môžeš sputiť kedykoľvek bude vyhovovať tebe. Ideálne je podľa našich osobných skúseností trénovať minimálne 3 tréningy v týždni. Snaž sa každý tréning opakovať v priebehu mesiaca ideálne dvakrát. 

Mesačný plán je vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre pokročilých. Pri zložitejších cvikoch sú uvedené zjednodušené varianty. Ak doma nemáš náčinie na niektorý tréning, nevadí, zaobídeš sa aj bez toho. Ak chceš náradie vieš si ho zapožičať u nás v Addiction Clube. Kto náčinie doma má, môže ho kľudne zakomponovať, to nám zaručí vysnívaný progres. V tomto pláne nájdeš rovnováhu a zameriaš sa na všetko, čo k aktívnemu a zdravému životnému štýlu patrí. 

Vďaka vašej podpore mesačného tréningového plánu môžeme robiť, to čo milujeme a snažiť sa v tom neustále zlepšovať a prichádzať s novinkami. 

Stačí sa zaregistrovať, dobiť si kredit online alebo u nás priamo na recepcii v hotovosti, objednať si svoj MESAČNÝ PLÁN alebo konkrétny TRÉNING. Klikneš na tlačidlo Kúpiť si videotréning alebo Kúpiť si pedplatné. V sekcii „Pozrieť si dostupné videotréningy“ nájdeš všetky svoje zakúpené online tréningy.

HOTOVO 🙂 Teraz už len makať ! Tak poďme do toho !

Táto stránka používa cookies. Vyjadrením súhlasu a následným prehliadaním tejto stránky s tým súhlasíte. Ak chcete vedieť viac alebo zakázať cookies, kliknite na viac informácií.   Zavrieť