← Späť na blog

HISTÓRIA LES MILLS

Celé to začalo v roku 1968 a pred dvoma rokmi konečne dorazilo ku nám na Slovensko.

Každý olympijský atlét má vysoké ciele a chce byť najlepší. Zakladateľom spoločnosti Les Mills je štvornásobný olympionik, ktorý mal vždy vysoké ciele. Les Mills Senior začal v jeho prvej telocvični v Aucklande na Novom Zélande v roku 1968. V súčasnosti cvičí programy od Les Mills vyše milióna ľudí po celej planéte. Ako sa hovorí „niekde začať musíš“ a pozrime, kde to dotiahli.

Fitness máme v krvi. Les Mills Senior nebol jediný člen, ktorý reprezentoval svoju krajinu v oblasti športu. Jeho žena Colleen, dcéra Donna a jeho syn Phillip všetci sa pýšili ako národní športovci Nového Zélandu.

Phillip začal v roku 1980 vytvárať inovatívne spôsoby ako motivovať ľudí. Nebál sa riskovať. Phillip spoločne s kamarátmi vytvorili skupinové cvičenie, ktoré sa nieslo v rytme modernej hudby. Tieto rané aeróbne programy pritiahli davy ľudi a Phillip už vtedy pocítil skutočnú silu skupinových cvičení.

V roku 1990 zmenili hru a pridali k cvičeniu činky. Toto cvičenie sa stalo populárne v Austrálii a na Novom Zélande. V roku 1997 vznikol názov tohto cvičenia BODYPUMP ™, ktorý sa roztrúsil do celého sveta. Vďaka tomuto skvelému pánovi môžeme dnes v Addiction clube pocítiť silu skupinových cvičení.

A tak vznikol Les Mills International.

Od tej doby navrhli kopu cvičení, ktoré inšpirujú ľudí a prinášajú výsledky.

Programy Les Mills sú jednoduché a vhodné pre všetky ženy a mužov, každej kondície a všetkých vekových kategórií. Jednou zo základných myšlienok Les Mills a Coleen Millsa, teda zakladateľov tejto populárnej disciplíny, bola práve snaha o vytvorenie všeobecne prístupného cvičenia.

Nájde sa tu niečo pre každého. Sú tu vytrvalostné, silové, kondičné, tanečné i len naťahovacie a relaxačné koncepty cvičenia. Les Mills uspokojí nielen začiatočníka, ale aj náročného športovca. Choreografie jednotlivých programov sú všade rovnaké, a preto máte zaručené, že cvičíte to „pravé“ Les Mills, ako ďalší cvičenci či už v Berlíne, Štokholme alebo Viedni.

Táto stránka používa cookies. Vyjadrením súhlasu a následným prehliadaním tejto stránky s tým súhlasíte. Ak chcete vedieť viac alebo zakázať cookies, kliknite na viac informácií.   Zavrieť