← Späť na blog

ZAČNI SVOJU ZMENU TU A TERAZ

Ahojte priatelia, makači, resp. budúci makači. V tomto článku by sme Vám chceli priblížiť program Addiction clubu – „Moje nové ja“. Nie, nie je to žiadne klišé, ale skutočne nové, lepšie, zdravšie a fit JA. Tak ako má človek potrebu budovať sa po psychickej, morálnej či ľudskej stránke, tá fyzická nesmie chýbať. Nie nadarmo sa vraví, v zdravom tele zdravý duch. Ak to práve čítaš a nie si vo svojej vysnívanej fyzickej top forme / kondičke, nie je dôvod sa za to hanbiť alebo ubíjať. Tým dôvodom by bola situácia, ak by si v tomto „ničnerobení“ ďalej zotrvával bez chtíču a potreby niečo zmeniť. Nie sme bytosti stvorené na to, aby sme žili denno-denne v nepríjemných situáciách, v nekomfortných telách ubližujúcich nášmu fyzickému aj psychickému zdraviu. Sama si neustále prechádzam akousi „osobnostnou zmenou“ do ktorej neodmysliac patrí aj moje telo. Áno, je to fakt a nie, nie je to plytké a povrchné. Nech si hovorí kto chce čo chce, je dôležité cítiť sa dobre sám so sebou vo svojom tele. Ak nie si spokojný sám so sebou, nikdy nebudeš spokojný s okolitým svetom. Tak poď a začni od seba. Nerieš kto ako vyzerá, rieš seba. A to riešenie máš v hlave jedine ty. Je jednoduché sa neustále vyhovárať a hľadať viac dôvodov prečo nie, ako spôsobov prečo ÁNO! Práve na to je ideálny program MOJE NOVÉ JA, v ktorom nebudeš na nič sám. Podstata je a stále bude v tvojom každom rozhodnutí, ale mnoho faktorov ťa bude motivovať práve prostredníctvom tohto jedinečného programu. Teraz si zrejme došiel do bodu, keď si vravíš „okei fajn, ale o čom to je? Veď on-line videí je na internete húfa, tak v čom je práve toto iné? Lepšie?“ Na to ti s radosťou odpoviem. 

Program MOJE NOVÉ JA je štvortýždňový on-line program, ktorým ťa každý deň bude sprevádzať večne pozitívne naladené a usmiate súrodenecké inštruktorské duo Rebeka a Robo. Každý deň v mesiaci ťa bude už ihneď ráno o 08.30 hod. čakať čerstvo upečené on-line cvičenie v trvaní 30 min. V prípade, ak nemáš čas, pracuješ, alebo si len chceš dlhšie pospať, dané cvičenie budeš mať k dispozícii ešte ďalších 48 hodín od jeho zverejnenia v našej uzavretej skupine. To znamená, že máš dostatok času si ho poriadne odmakať, keď sa na to budeš cítiť, budeš mať priestor a čas jedine pre seba. 

Čo sa týka prvej hodiny, tá je zameraná na techniku, ktorá je základom všetkých vysnívaných cieľov a dosiahnutých výsledkov. Môžeš cvičiť hodiny, dni aj roky, ak však cvičíš nesprávne, nezískaš čo chceš, ale získaš to, čo nechceš. Bolesť a problémy. Ak cvičíš správne, poctivo a precízne, ver mi, stačí pár dní / týždňov a výsledky sa dostavia. A fakt naozaj ver mi, raz uvidíš výsledky a stane sa z toho závislosť. Áno, je to motto Addiction clubu, ale rovnako je to holý fakt, ktorý som zažila určite nie len ja na vlastnej koži. Krok po kroku, schod po schode budeš stále bližšie a bližšie. TECHNIKA je základ všetkých úspechov.

V poradí ďalšie hodiny sa striedajú kardio a silové cvičenia, resp. dochádza aj k ich kombináciám. Opäť píšem z vlastnej skúsenosti, kombinácia kardio cvičenia a sily je na nezaplatenie. Kardio = chudneš + sila = formuješ. Nikto nechce schudnúť a byť ovisnutý vešiak. Rovnako nikto nechce byť len silný, ale nevládať zabehnúť na autobus. Práve tieto dva cviky sú ideálne nakombinované tak, aby si zvládal (zo začiatku sa zrejme budeš musieť prekusnúť cez svalovku, ale tá je skvelá, konečne budeš cítiť svoje telo, že žije!) odcvičiť každý jeden deň v mesiaci. Čakajú ťa cvičenia zamerané na celé telo, ako je brucho, zadok, nohy, ruky, chrbát, krásne držanie tela, pekný a sebavedomý postoj. Raz do týždňa ťa čaká aj cvičenie s hosťom, ktorým je niektorí z našich inštruktorov. Nie len cez týždeň, ale rovnako cez víkend sa budeme prekonávať a dávať si rôzne výzvy, pri ktorých budeš prekonávať svoje hranice a komfortné zóny, na základe čoho budeš na seba hrdý a plný chuti pokračovať do nového týždňa.

Okrem cvičení ťa čaká množstvo trikov a tipov pre zdravšie stravovanie, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou na našej spoločnej ceste za NOVÝM JA. Cez víkendy ste srdečne vítaní v kuchyni Rebeky a Roba, v ktorej budeme spoločne on-line variť a piecť. V našej uzavretej skupine makačov ťa čaká hromada priateľských ľudí ochotných zdieľať svoje kulinárske výtvory (receptíky + fotografie). Z predchádzajúcich programov už máme toooooľko receptov, že raz vydáme vlastnú kuchárku. Nebudeš mať núdzu a nebudeš si večne klásť otravnú otázku „čo dnes budem variť“. Obrovskou inšpiráciu sú ľudia sami sebe navzájom a presne preto je tento program ideálny, ak nechceš byť na všetko sám. Ak nechceš vyhorieť, ale chceš vzplanúť!

Momentálne si buď pevne rozhodnutý, alebo si na vážkach. Ak pochybuješ, neboj sa, môže byť jedine LEPŠIE. Vyskúšaš a uvidíš. Som však presvedčená, že spokojnosť bude na mieste. Ak si pevne rozhodnutý, tak nie je o čom. Robíme, čo milujeme a preto, dáme zo seba všetko práve pre VÁS, aby ste boli spokojní so sebou v každom momente. A znova píšem, nie sú to frázy, je to realita, ktorou si prešiel nejeden človek. Ak neveríš, tak to otestuj sám na vlastnej koži. Poď do toho, iba vykroč a nezastav. Kráčaj ďalej. Budeme kráčať s TEBOU.

TAK ČO IDEŠ DO TOHO S NAMI ?

PRIHLÁS SA TU

Táto stránka používa cookies. Vyjadrením súhlasu a následným prehliadaním tejto stránky s tým súhlasíte. Ak chcete vedieť viac alebo zakázať cookies, kliknite na viac informácií.   Zavrieť