← Späť na blog

TAJOMSTVOM BODYPUMPU JE REP EFFECT

Tajomstvom BODYPUMPU je REP EFFECT „efekt opakovania“, ktorý je veľkým krokom v silovom tréningu, a ktorý efektívne napomáha vyrysovať svaly a spevniť celé telo. To všetko nám zaručí kompletnú a viditeľnú premenu vášho tela.

Výskum potvrdil, že BODYPUMP má veľký vplyv na spaľovanie kalórií a tuku, zlepšuje aeróbne cvičenie, kondíciu, silu a vytrvalosť. Je taktiež dokázané, že hodiny BODYPUMPU majú pre nás pozitívny psychologický prínos.

Využívaním REP EFEKTU vám hodiny BODYPUMPU dajú vytvarované ramená, vyrysované bicepsy a tricepsy, silné a štíhle nohy, pevné stehná a pevné brucho. Choreografia je zameraná na každú jednu partiu tela , čiže spaľujete tuk, viac kalórií a zmysluplnejšie dosahujete úbytok tuku, získavate silu bez nárastu objemu.

Na typickej hodine BODYPUMPU urobíte 800 opakovaní v skupine, čo je o 4 x viac ako keď cvičíte sám.

BODYPUMP posilňovacie cvičenie využíva nakladaciu tyč s rôznym závažím, čím sa docieli posilňovanie všetkých svalových skupín.

BODYPUMP sa cvičí už od roku 1991. Vymyslel ho Novozélanďan Phillip Mills. Jeho predstavou bolo dostať mužov do miestnosti na aerobik. Od svojho založenia BODYPUMP rýchlo expandoval do sveta a dnes sa cvičí vo viac ako 80 krajinách. Naviac je pod ochrannou známkou, takže si môžete byť istý, že BODYPUMP, ktorý cvičí vaša známa či váš známy v západnej Európe, je rovnaký, aký cvičíte vy.

BODYPUMP je jednoznačne dobrým kardio-tréningom, pri ktorom zaťažíte srdce, pľúca a tým samozrejme aj krvný obeh, čo má za následok zmenu metabolizmu. Samozrejme aj telo samý sval a dobrý pocit k tomu.

Ako môžem bezpečne cvičiť BODYPUMP?

Pamätajte, aby ste:

Udržiavali pevné a stabilné držanie tela počas celej lekcie.

Začali s ľahšími váhami a postupne pridávali záťaž približne po šiestich týždňoch cvičenia.

Sústredili sa najmä na správnu techniku prevedenia.

Nerobte pohyby nie rýchlo a zbrklo, ale pomaly a bezpečne.

Zamerali sa na pracujúce svalové skupiny a stabilizovali tie ostatné.

Počúvali svoje telo- svalová únava je prirodzený jav, zvlášť, keď s cvičením začínate.

Táto stránka používa cookies. Vyjadrením súhlasu a následným prehliadaním tejto stránky s tým súhlasíte. Ak chcete vedieť viac alebo zakázať cookies, kliknite na viac informácií.   Zavrieť